VÁNOCE 2013

26.12.2013 11:08

Emmča vypráví:

"Vánoce jsme prožili u kamarádů ve Velké Bysrtřici.Strávili jsme spolu pár pěkných dnů - procházky, k jídlu samé mňamky, spousta pití ... co víc si přát? S Baddym jsme pomáhali se strojením stromečku ... hi, hi. To byla sranda!! To víte, sem tam se nepodařilo pověsit cukrlata (šňůrka prostě neydržela nápor), takže nám, pejskům, nezbylo nic jiného, než to honem "uklidit". Samozřejmě, aby to nikdo neviděl, páníčkům by totiž bylo líto, že se jim něco nepodařilo. A tak jsme to museli zahrát jako "do outu" (pokud upadla ozdobička, ta samozřejmě zůstala na koberci - co s ní?). Janička trochu prudila s jakýmsi "půstem" - no co to je? Dejte pokoj! Konečně nadešel večer, my s Baddym jsme dostali vařeného kapra (ryba prý musí být) - tak jo, no. Ale potom, no, to jste neviděli!! V obýváku svítil nádherný stromeček a pod tím stromečkem .... hádejte .... no, copak to tam bylo?

No přece spousta dárečků! To bylo samé: "jé, jů, copak to tady máme, a pro koho je tenhle dáreček, Ježíšku děkuju" a podobně. My, pejsci, jsme taky dostali dárečky, pamlsky, panička našla pod stromečkem tolik dárků, že jsme je pak nemohli ani naskládat do auta. Já jsem dostala super dáreček, takovou parádní opravdickou postýlku ze dřeva. Vypadá úplně přesně tak, jako ta pro lidi, akorát je menší - jako pro trpaslíka - hi, hi, haf! Ale jsem trpasličí jezevčice, tak to "sedí". Nad hlavinkou mám vypálené své jméno a hlavu jezevčíka. 

Zkrátka bylo to všechno moc fajn, byli jsme všichni pohromadě, a tak to má u kamarádů být. No ne? Tak a ještě pár foteček na závěr..."